Maximilian

Den här lilla godingen hade jag hemma igår. Sååå söt han va så att man smällte. Några bilder från gårdagens fotografering med den söte modellen och hans föräldrar.
Linda

En av mina vänner som är dessutom en dukitg makeupartist och hår stylist behövde några bilder till sin nya blogg. Hon känner sig obekväm framför kamera, men vi lyckades ta många bra bilder. Här är några av dom.
Linda, Petra, Jennie. Syskonfotografering.

Här kommer två bilder från dagens uppdrag. Det roligaste fotosessionen jag haft på länge. Det var riktigt kul att fota de söta, fina tjejer. Ser fram emot fortsättningen i studio. Fler bilder dyker upp inom kort.
Höstliga syskon

Här kommer några bilder på ett riktigt höstligt syskon! Gårdagens fotografering med Emil och Tyra. Visst är de härliga?
Lär dig skapa snygga och kreativa effekter för dina bilder - steg för steg guide

En snygg, kall effekt som gör bilderna mer intressanta. Tycker du om denna effekt så är det en guide för just dig. Personlingen gillar jag denna förvandling från varma till kalla toner. Inställningar i denna guide är anpassade för bilden jag använde till den. Du kan självklart  använda andra färger och leka med spakana bäst du vill för dina egna effekter. Varsågod och öva på. KramOch imorgon lägger jag upp en guide om hur fixar jag till denna effekt nedan. Det är inte bara att lägga på gul färg om du tror det, utan det är en hel process till den här effekten. Häng med imorgon och kika in igen.
En liten höstflicka

Några bilder från dagens höstfotografering med lilla, söta Tova, 9 månader. Hon var jätte gullig och glad, men som de flesta barn så tröttnat hon på att vara modell ganska fort haha. Dom är härliga dom små. Kram