Elias och Axel

Två söta grabbar har jag fotograferat idag. Barnen  blev döpta i lördags så mamman ville passa på och ta några bilder på barnen innan folkdräkten skulle lämnas tillbaka. Urgulliga dom var. Elias (storebror) tyckte det var tråkigt att posera och envisades om att inte titta i kameran. Axel var en glad prick, men till slut så blev även han uttråkat/trött haha. Gullungar. Här kommer en varsin bild på de. Är dom inte söta så säg. Kram


Kommentarer
☆Fru Eriksson

Jättesöta ♥...

/Puss & Kraaaaaam

2011-09-13 22:59:31
URL: http://www.frunsblogg.blogspot.com/
Ulrika

Söta! :)

2011-09-14 09:08:13
URL: http://unorman.wordpress.com
Linda

Men så söta! Ojoj, som socker :) Gud vad svårt det måste vara att fota barn. Det går ju inte direkt att be dom stå eller titta si och så som man kan göra med vuxna. Men det kan väl kanske vara en bra sak också? Jättefina bilder fick du iallafall på dom!



Har du nåt tips om man ska produktfota saker (smycken menade jag då underförstått haha). Jag funderar på att köpa en såndär "ljusbox" vad-det-nu-heter, men tänker att det borde räcka med nån vit bakgrund och nån typ av lampor som inte ger så gult ljus? Äsch jag vet inte. Tycker iofs det är roligare att fota smyckena på mer personligt sätt också men ibland behövs det ju mer rena produktfoton..



Tack så mycket, snällt att du bytte adressen. Jadå, jag har följt dig på bloglovin ganska länge :)



Kram kram

Linda

2011-09-14 16:10:50
URL: http://www.smyckenbyell.blogspot.com
Linda/Candygirl

Jättecharmiga... och vilken häftig folkdräkt på storebror.

2011-09-14 22:48:47
URL: http://www.candygirl.nu

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback